DUI&DPA VERNI DO SMRT – nuk e votuan zbardhjen e rastit “monstra”

0
215

“Jo që nuk e keni ditur por me mosvotimin e sotëm të deputetëve të BDI-së dhe PDSH-së për ligjet që i kerkoj Prokuroria Speciale besoj e keni më të qartë se vazal të kujt janë. DUI&DPA VERNI DO SMRT Hajde tash Talat Xhaferi na trego cili është qëndrimi më i ri i BDI-VMRO-së për rastin MONSTRA dhe SOPOTI ??? Fillimisht thatë nuk votojmë për ligjet, pastaj thatë do të votojmë, sot nuk erdhët në seancë… WHAT IS NEXT???”, ka shkruar ish gazetari dhe anëtari i ri i LSDM-së, Muhamed Zekiri në profilin e tij në facebook