Dy modele të kufjeve 'Sennheiser'

0
219

Sennheiser’ i ka prezantuar dy modele të reja të kufjeve për lojtarë të video-lojërave.

Modelet e reja përfshijnë opsionin ‘premium’ me teknologji ‘dolby’ dhe opsionin tjetër për lojtarë me kërkesa më të pakta. Kufjet e reja mund të porositen përmes sajtit të kompanisë. Modeli ‘PC 323D’ inkorporon zërin ‘7.1 Dolby Headphone’ dhe atë ‘Dolby ProLogic IIx’. Dizajni ‘Circle Flex’ i modelit ‘323D’ mundëson rregullimin sipas nevojës në raport me kokën e lojtarit. Kufjet dorëzohen me kartelë zëri ‘3D G4ME 1 7.1 USB’, ndërsa dizajni ‘open acoustic’ u mundëson lojtarëve që të mos djersiten derisa i mbajnë kufjet në kokë./kosovasot/kohaislame