Policët tregohen tolerant për Bajram

0
197

Policia e Kosovës ditën e Bajramit ka bërë sevap në gjithë territorin e Kosovës.

Ndryshe nga ditët e zakonshme kur policia rrugore shqipton deri në 900 tiketa kundërvajtëse në trafik brenda njëzetekatër orëve, ditën e bajramit janë shqiptuar vetëm 179 të tilla.
Kjo ndodhë pothuajse për çdo Bajram, ani pse trafiku në këtë ditë është shumë më i ngjeshur. Zyrtarët e policisë kanë deklaruar për Indeksonline se pavarësisht ditëve të festave ata punojnë me kapacitet të plotë 24 orë.
“Për bajram dhe për data tjera të rëndësishme tregohemi më tolerant se ditëve të zakonshme sa i përket ndëshkimit të qytetarëve që thyejnë rregullat e trafikut”, thonë në Policinë e Kosovës./Indeksonline/kohaislame