Dy rekatet (sunnet) të namazit të sabahut janë më të vlefshme sesa e gjithë dynjaja…

Resulullahu alejhi selam ka thënë; “Dy rekatet (sunnet) të namazit të sabahut janë më të vlefshme se sa e gjithë dynjaja dhe çka ka në të.” // Muslimi 72 //

Nëse 2 rekate sunnet janë më të vlefshme se gjithë dynjaja dhe çka ka në të, atëherë vlera e farzeve…!!!

 

(info islame)

Artikulli paraprakKryetari Haziri “Dëmtimi i Minarës moment i vështirë për Gjilanin”
Artikulli vijuesPartia FJALA: Dënojmë sulmin që ndodhi në Xhaminë e fshatit Velekincë të Gjilanit