Partia FJALA: Dënojmë sulmin që ndodhi në Xhaminë e fshatit Velekincë të Gjilanit

Dënojmë sulmin që ndodhi në Xhaminë e fshatit Velekincë të Gjilanit.
Sulmet mbi objektet fetare qofshin Xhamia apo Kisha janë të papranuara për shoqërinë tonë kosovare e cila shquhet për bashkëjetesë dhe tolerancë të shkëlqyer ndërfetare.
Njëherit kërkojmë nga organet e drejtësisë që të veprojnë konform ligjit dhe sulmuesi të merr dënimin e merituar.

Partia FJALA,
Prishtinë, 15.08.2016.

Artikulli paraprakDy rekatet (sunnet) të namazit të sabahut janë më të vlefshme sesa e gjithë dynjaja…
Artikulli vijues“Serbët janë Etnia Hyjnore e Kosovës, Shuni”