E gjithë bota flet për PANAMA PAPERS ndërsa Kosova për extremizëm islamik

Gëzim Hajrullahu

E gjitha bota i ka ndërpre të gjitha temat tjera pas skandalit dhe shokut në rastin Panama dhe vetëm në te janë fokusu , në Kosovë , në rtk me ministrin e mbrendshëm diskutohet , extremizmi , radikalizmi e terrorizmi . Avvvv qelu tokë e qom drej vullkanit .

Artikulli paraprakLGBT-së ke të drejtë të mos u kryesh punë në Mississippi!
Artikulli vijuesKomuniteti Mysliman dhe legjislacioni