E tmerrshme: Një fëmijë duke fjetur para stacionit të policisë në Pejë, në – 6C

0
197

Janë prej fotove goditëse të këtij fillimviti. Bëhet fjalë për një fëmijë të vogël, të varfër që po kërkon lëmosh në qytetin e Pejës. Ai fle në rrugë, në temperatura ekstrem të ftohta.

“Kur shteti mungon! Apo ku shteti te vret: Femiu duke kerkuar lemoshe per buken e gojes. Vini Re: vetem 9 metra me tutje ěshté stacioni i policise se Pejes!!! Temperatura – 6 grade celsius. Peje, 5 janar 2015! Te vrafte Zoti Qeveri! E i fundit te qoftë ky vit i ri!”, shkruan gazetari Gëzim Mekuli në Facebook dhe poston këto dy foto.