Edhe dy masakra nga regjimi në Halep dhe në Damask

0
134

Aktivistët raportojnë për dy masakra nga ana e forcave qeveritare, një në Halep dhe një në Damask, që ka ngritur numrin e të vrarëve në 80.

Ndërsa numri i të vrarëve nga dje arrinë në 150.

Janë vrarë më shumë se njëzet persona mes tyre edhe fëmijë, në sulmet e forcave qeveritare në xhaminë Zejtune në Madamaja të Damaskut.
Edhe në Halep ushtria qeveritare ka sulmuar me avionë luftarak zonën Katargji në lindje të qytetit, që ka rezultuar me vrasjen dhe plagosjen e shumë personave, raporton rrjeti për të drejtat ë njeriut. /mszh/Sh.hulaj/kohaislame