IRAK – 8 TË VDEKUR DHE 15 TË PLAGOSUR NGA SULMET TERRORISTE

0
124

Vazhdon dhuna në Irak.

Kryeqyteti i Irakut, Bagdadi u zgjua sërish me shpërthimet e bombave, të cilat shkaktuan sërish gjakderdhje në qytet.

Sulmet kishin në shënjestër një lagje të banuar kryesisht nga shiitët në veri dhe perëndim të kryeqytetit.

4 autobomba të parkuara në rrugë shpërthyen njëra pas tjetrës duke shkaktuar 8 të vdekur dhe 15 të plagosur.

Forcat e sigurisë morën masa të gjera sigurie kundër sulmeve të tjera të mundshme.