Ekipi i Xhamisë shqiptare, sot kampionë në Austri!

0
221

Ishin takuar në një xhami në Austri. Dhe, aty disa të rinj shqiptarë e kishin formuar një ekip të futbollit të vogël, por sot bënë jehonë në gjithë Austrinë, shkruan Zëri.

 

Ekipi i tyre, me emrin “Xhamia El Buhari” është shpall kampione e Austrisë në futboll të vogël, raportojnë mediat austriake.

 

Ata e fituan garën, në të cilën kanë marrë pjesë rreth 200 ekipe. Si shpërblim, ky ekip i shqiptarëve do ta vizitoj klubin e  madh, Barcelonën, raporton Zëri.