El Clasico në Mekë!

Qyteti i shenjtë i islamit, Meka do të jetë nikoqire e një supersfide miqësore mes Barcelonës dhe Real Madridit.

El Clasico në Mekë do të zhvillohet në vitin 2016 me rastin e inaugurimit të një linje hekurudhore e cila do të lidhë Mekën me Medinën.

Kjo linjë rekorde do të ndërtohet nga një konzorcium spanjoll ndërsa finalizimi i saj do të përcillet me ndeshjen miqësore.

Thuhet se marrëveshja për ndeshjen El Clasico është arritur ndërsa do të jetë e para ndeshje e madhe që do të zhvillohet në qytetin e shenjtë.kohaislame

Artikulli paraprakKastriot Islami nga AKI i përfshirë në vjedhjen e NLB-së
Artikulli vijuesPËRLESHJET NË SIRI KALUAN EDHE NË LIBAN