Elvis Naçi: jemi Vëllezer dhe kështu do të jemi InshAllah

0
1833

Neve nuk na ndan Mjekrra as pantollat e shkurt sepse na bashkon qellimi Zoti, edhe pse me gabime, jemi Vellezer dhe keshtu do te jemi InshAllaha , na bashkoft e na begatoft i madhi Zot!

Elvis Naci