Kur i vjen momenti i vdekjes njeriut!

Shpesh na ndodh që kur i vjen momenti i vdekjes njeriut, ai don me na thënë diçka mirëpo vdes, ndërsa neve na mbetet pikë se çfarë deshi të na thotë!? Unë po ju tregoj se çka ka dashtë me thënë, ai ka dashtë me thënë: “Kqyr more vnoja menen ti se unë e ‘hëngra’, vdekja qenka hak, Xhenneti qenka hak, Xhehnemi qenka hak, dënimi qenka hak, këto ka dashtë me ti thënë.” A mos prite ti që të thotë e ki ftesën për n’darsëm a!?

-Jakup Asipi

Artikulli paraprakErdogan dënon Kongresin Amerikan për shkak të ligjit 9/11 kundër Arabisë Saudite
Artikulli vijuesElvis Naçi: jemi Vëllezer dhe kështu do të jemi InshAllah