Erdoğan: Jam rritur dhe jetoj me Kuranin

0
166
Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan u është përgjigjur kundërshtarëve të tij politik të cilët vënë në dyshim lidhjen e tij me fenë. Erdogan akuzoi opozitarët turq, duke u thënë se është populli ai që ‘e njeh mirë Presidentin’.
“Jam rritur me Kuranin dhe jetoj me Kuranin”, tha Erdogan, transmeton Andalu Agency.
Gjatë fjalimit Erdogan u pa duke mbajtur në dorë një kopje të Kuranit në dorë.