Erdogan: Nuk do ti dorëzohemi kurrë terrorit

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan në lidhje me sulmin terrorist të ndodhur në Stamboll tha se nuk do ti dorëzohen kurrë terrorizmit, raporton Anadolu Agency (AA).

”Ne e dimë shumë mirë që sulme të tilla terroriste në vende publike bëhen për të frikësuar popullatën. Asnjë organizatë terroriste në botë nuk i’a ka arritur qëllimit me sulme të tilla. Për këtë arsye kur mendojmë sulmet terroriste të DAESH dhe PKK kundër Turqisë në këtë mënyrë del në pah hapur se pas tyre qëndrojnë fuqi të tjera, qëllimi i të cilave në lidhje me vendin tonë janë të qarta” tha Presidenti Erdogan dhe në vijim të fjalës së tij tha:

”Nuk do të dorëzohemi kurrë përpara terrorizmit. Ne si vend dhe popull nuk do të largohemi kurrë nga synimi jonë. Do ti dalim në krah dhe do të mbrojmë vendin dhe shtetin tonë si një tërësi. Do ti çojmë në një zhgënjim të plotë organizatat terroriste dhe fuqitë që qëndrojnë pas tyre”.

Artikulli paraprakCili sahabi është i njohur si dijetari i gjithë Umetit?
Artikulli vijuesTespihe nga meteoriti me vlerë 30,000 dollarë