Cili sahabi është i njohur si dijetari i gjithë Umetit?

Sahabiu i njohur u verbua dhe shkoi në Taif ku ndërroi jetë në vitin 68 Hixhri në moshën 70 vjeçare. Xhenazen e tij e fali Muhamed ibn Hanefije, njëri nga djemtë e Aliut r.a. i cili në atë rast tha: “Sot ndërroi jetë dijetari i gjithë Umetit!”

Ai ishte Abdullah ibn Abbasi r.a., komentuesi më i mirë i Kur’anit pas Pejgamberit a.s.

(Islampress)

Artikulli paraprak(VIDEO) RAST I RËNDË: FAMILJA 7 ANËTARËSHE NUK KA STREHË MBI KOKË
Artikulli vijuesErdogan: Nuk do ti dorëzohemi kurrë terrorit