Është gjallë! Siriani dhe gazetarja e BBC në lot teksa shpëtohet foshnja

0
3860

Një anëtar sirian i skuadrave të shpëtimit është filmuar duke shpërthyer në lot pasi nxorri nga gërmadhat e një ndërtese të bombarduar një vogëlushe 30 ditëshe, në qytetin e Idlibit të enjten.

Vullnetari i Helmetave të Bardha Abu Kifah e nxorri vajzën të gjallë pas dy orësh gërrmimesh të dëhspëruara dhe e shtrëngoi në krah përpara se të largoheshin me ambulancë drejt një prej spitaleve tmerrësisht më të mbipopulluara të Sirisë.

Përballë videos nuk rezistoi dot as folësja e BBC Kate Silverton, e cila qau teksa e raportonte ngjarjen.