Familja Rothschild më e pasura në histori dhe sekretet e saj

Familja Rothschild ka qenë gjithmonë një mister – për këtë familje nuk keni mundur të dini çdo gjë dhe ndikimi i tyre është i njëjtë siç ishte kur ata ishin më të pasurit në historinë e familjes.

Familja Rothschild është familja më e pasur e të gjitha kohërave – ka pasur sasi të mëdha parash dhe kanë qenë në qendër të momenteve më të rëndësishme në shekullin e fundit.

Megjithatë, shumë ende besojnë se ata janë anëtarë të Rendit të Ri Botëror, që përdoren si marionetë duke fluturuar helikopterë të zi mbi shtëpitë tona.

I vetmi fakt që shumica e njerëzve e dinë në lidhje me këtë familje është se ata janë të pasur.

Megjithatë, ka disa fakte interesante në lidhje me këtë familje.

Këto përfshijnë: Shoqëritë sekrete, luftërat, incesti dhe çdo gjë tjetër që ju mund të prisni nga një familje e pasur, pak jofunksionale.

Ka një linjë të gjatë të incestit

Kur një familje ka më shumë para se sa shumica e njerëzve mendojnë se kanë, ata do të donin t’i mbanin ato për vete. Dhe e vetmja mënyrë për të bërë këtë është që të martohen ndërmjet vete.

Në këtë drejtim, Rothschild-ët janë duke parandaluar që në familjen e tyre të futen njerëz të huaj. Për shumëkë, kjo është e papranueshme, por për ta kjo ishte një strategji e mirë financiare.

Disa ishin shumë të uritur për pushtet

Shumë prej anëtarëve të familjes kanë kërkuar që të kenë pushtet në vendin e tyre dhe të jenë mbi ligjin dhe ligjvënësit.

Amschel Rothschild thuhet se një herë kishte thënë: “Më jep kontroll mbi ekonominë e vendit dhe nuk më brengos se kush i bën ligjet”.

Në thelb, ata mendojnë se ata mund të imponojnë rregullat e tyre, për aq kohë sa ata kanë para të mjaftueshme.

Ata diktojnë çmimin e arit

Disa argumentojnë se çmimi i sotëm i arit është përcaktuar nga familja Rothschild, përcjell Telegrafi.

Familja Rothschild ka luajtur një fjalë kyçe në lidhje me çmimin e arit në vitin 1919, kur pesë shitësit kryesorë në industrinë e arit takoheshin dy herë në ditë për të vendosur çmimin.

Nga 1919 në 2004, takimet janë mbajtur çdo ditë në zyrat e Nathan Mayer Rothschild.

Menaxhimi i Rezervës Federale të SHBA

Sistemi i Rezervës Federale, është një bankë që është në pronësi private dhe ku Shtetet e Bashkuara mbajnë pjesën më të madhe të parave.

Konsiderohet përgjithësisht se familja Rothschild dhe Rockefeller kanë pasur një ndikim të madh në Rezervës Federale të Shteteve të Bashkuara.

Besohet se ata ishin Satanist

Këtu është një tjetër sekret për të cilën do të diskutohet deri në fund të ekzistencës së njerëzimit: shumë dëshmitarë që kanë hyrë në shtëpitë e tyre pretendojnë se kanë parë shenjat e adhurimit të Satanit.

Rothschildët thuhet se në tryezë mbajnë një vend “Zotit të errësirës”, dhe askush në këtë vend nuk ishte i lejuar për t’u ulur. Kjo deklaratë është sigurisht e vështirë për tu konfirmuar.

Kishin lidhje me shoqëritë sekrete

Deri më tani, nga teoricienët e konspiracionit mund të dëgjoni shumë rreth shoqërive sekrete të tilla si Illuminati dhe Masonët, por shumica e këtyre historive kanë filluar me familjen Rothschild. Shumë prej tyre thonë se familja kishte një interes të madh në shoqëritë sekrete dhe financat e tyre, transmeton Telegrafi.

Ata financuan disa luftëra të mëdha

Pasi që Rothschildët kontrollojnë gjysmën e parave në botë, ata thuhet se kanë financuar shumicën e luftërave që kanë ndodhur në 200 vitet e fundit.

Thuhet se ata kanë financuar luftërat, që nga ato të Napoleonit deri tek luftërat botërore të shekullit të 20-të.

Në fund të çdo lufte, ata kanë filluar shumë para, sepse atëherë kishin filluar kthimi i kredive dhe se vendet kishin nevojë për tu rindërtuar.

Shumica e bankave gjatë luftërave u shkatërruan, por qeveritë mund tu drejtoheshin vetëm atyre, Rothschild-ëve. Ndoshta kjo është arsyeja pse është konsideruar se ata ishin mbi ligjin në shumicën e vendeve.

E mundur që të kenë para neto një trilion dollarë

Rothschild-ët janë padyshim familja më e pasur në histori. Por është e çuditshme që askush nga familja nuk shfaqet në listën njerëzve më të pasur të Forbes.

Familja pretendon se vlera e tyre neto arrin në rreth 350 miliardë dollarë. Megjithatë, ka shumë që mendojnë se ata kanë një trilion dollarë të vlerës neto.

Artikulli paraprakPrifti që ishte në Kosovë shpallet fajtor për abuzim me fëmijë
Artikulli vijuesRrëfimi prekës i Haki Azirit, Si është planifikuar skenari për ta vrarë atë! Video