Fëmijët Sirian kërkojnë nga loja Pokemon që ti shpëtojë

0
366

Loja Pokemon Go ka pushtuar të gjithë botën, duke i dhënë jehonë të madhe nga mediat dhe njerëzit. Disa fëmijë sirian kanë bërë një gjë shumë kreative, kur krejt bota është dhënë pas Pokemon Go. Ata kanë të shtypur Pokemonin në një fletë të bardhë me shënim: “Unë jam në periferi të Idlibit, eja më shpëtoni” dhe të tjera që detajojnë vendin se ku gjenden.

13731050_1103234063057493_7969321944252861439_o 13731065_1103234076390825_8922272276682972154_o 13735052_1103234096390823_8245699362728722225_o

Kriza e Sirisë vetëm se është futur në vitin e gjashtë, ku mbi 300,000 njerëz janë vrarë, e miliona të tjerë të shpërngulur nga vendi. /KohaIslame