Fenomeni i Super Hënës këtë muaj

RT: Nëse dëshiron ta vështrosh një mrekulli planetore këtë vit shiko fenomenin ” SuperHëna” ku hëna do të jetë në pikën më të afërt me tokën.

Ky fenomen do të ndodh natën e 14 nëntorit ku madhësia e hënës do të jetë për 14% më e madhe sa madhësia e saj e zakonshme dhe ndriçimi i saj do të jetë 30% më shumë se i zakonshmi .

Ky fenomen ka ndodhur para më shumë se 70 vite dhe ky fenomen pritet të ndodh në të ardhmen më 25 nëntor të vitit 2034./KohaIslame

Artikulli paraprakShkëlzen Gashi merr këpucën e artë te Colorado
Artikulli vijuesImami i cili i hap dyert e xhamisë për macet gjatë dimrit