Filmi Holivudian TAKEN dhe shqiptarët aty – Hoxhë Bekir Halimi (VIDEO)

0
261

Hoxha i nderuar Bekir Halimi ka shprej një mendim rreth filmit Holywodian TAKEN ku si role negative luajn shqiptarët aty, për më shum shikone videon: