FJALA: Gëzim Kelmendi momentalisht gjendet në Austri, nuk nderon mendje

0
278

DEMANTIM

Të nderuar qytetarë të Kosovës,

Për hirë të korrektësisë ju njoftojmë se deputeti i Kuvendi të Kosovës njëherit Kryetar i Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi momentalisht gjendet në Austri dhe mbrenda ditës ai do jetë në Zvicër më një udhëtim zyrtar.

Ky reagim vjen pasi sapo u lëshua një lajm së Deputeti Gëzim Kelmendi nderon mendje dhe kthehet në Kuvend për të votuar kandidatin për President.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Partia FJALA,
26.02.2016