VIDEO – Sa ka vlerë te Allahu sjellja e mirë me njerëzit

0
241

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë madhështore, pyetja e radhës ka të bëj për vlerën e sjelljës së mirë, gjegjësisht pyetësi pyet e thotë: Sa ka vlerë te Allahu sjellja e mirë me njerëzit?, për ta dëgjuar përgjigjen nga hoxha Enver Azizi klikoni më poshtë: