Fontana e Dubait që kushton 170 milion euro (VIDEO)

170 milione euro ka kushtuar nje shatervan ne Dubai. Keto par jane shpenzuar, mes te tjerash, ne  6.600 llamba dhe 25 projektore me ngjyra. Shatervani eshte i gjate 275 metra, ndersa uji arrin lartesi deri ne 73 metra.

Per ta bere me te kendshme atmosfere, krahas efekteve speciale te dritave eshte perfshire edhe muzika tradicionale arabe dhe muzika pop nderkombetare.

Artikulli paraprakShpërthen vullkani më i madh në botë (Video)
Artikulli vijuesNisma e Forumit Rinor të LDE: Të bëhemi sa më shumë për ta ndihmuar Anxhelën