Format e fjollave të borës mrekullia e Zotit që njerëzit nuk e vërejnë

Një nga mrekullitë e Zotit janë edhe fjollat e borës. Fjollat e vogla të bëra nga akulli/bora janë kaq unike, janë forma aq të detajuara, delikate, dhe spektakolare, sa ta kënaqin syrin, por edhe ta “humbin trurin”. Është e vështirë për ta kuptuar se si ato fjolla që janë të panumërta, e ndodhin aq natyrshëm sa logjika nuk mund ta kuptojë, kjo kuptohet vetëm nga bindja në krijimin e Allahut. Ato çuditërisht janë forma që tërheqin thellësinë e zemrave dhe imagjinatës tonë.

Fotografi Alexey Kljatov ka një talent të veçantë për kapjen e këtyre krijesave të bukura të akullit, e të cilat janë jetëshkurtër. Albumet e tij në Flickr, përmbajnë shumë fjolla bore.

Ja disa të punës së tij mbresëlënëse:

Artikulli paraprakIsh-agjenti rus: Avionin në Egjipt e rrëzoi Rusia me rdhër te Putin
Artikulli vijuesPROGRAMI EDUKATIV I GAZALIUT