Gazetarët e arrestuar palestinezë një ditë grevë urie

0
128

RAMALLAH (AA) – Me qellim për të protestuar kundër burgosjeve administrative dhe zgjatjen e paraburgimit nga ana e Izraelit, 24 gazetarë palestinezë të arrestuar kanë deklaruar se kanë mbajtur një ditë grevë urie, raporton Anadolu Agency (AA).

Në një deklaratë me shkrim Delegacioni palestinez për Pengjet ka thënë se me rastin e “Ditës së Gazetarëve të Palestinës”, 24 gazetarë palestinezë të cilët ndodhen në burgjet izraelite kanë mbajtur një ditë grevë urie. Qëllimi i kësaj greve ka qenë kundërshtimi i burgosjeve administrative dhe zgjatja e masës së paraburgimit.