Gazetari Muhamed Zekiri poston një thënie të Mulla Jakup Asipit (rahimehullah)

Gazetar Muhamed Zekiri ka postuar në rrjetet sociale një thënie të Mulla Jakup Asipit (rahimehullah), ku ka thumbuar qeveritarët:

“I sinqert i vërtetë është ai që kur janë në pytje interesat e shumicës, të vetat i shkel me të dy këmbët.”

Jakup Asipi

Artikulli paraprakMuhamed Zekiri: O Zot i Madhërueshëm prano prej nesh lutjet..
Artikulli vijuesMërgim Mavraj përgjigjet për reklamën e birrës dhe agjërimin e Ramazanit (VIDEO)