Gëzim Kelmendi drejtuar mediave: Organizojeni një debat në mes meje dhe Petrit Selimit rreth qështjes së mbulesës

0
103

Të nderuara media

Për hir të korrektësisë dhe transparencës ndaj opinionit kosovar,iu ftoj të organizoni një debat mes meje si Deputet dhe Petrit Selimit zv.Ministër i Jashtëm, njëherit anëtar i komisionit për liritë fetare lidhur me çështjen e mbulesës dhe edukatës fetare,ngase është jo e drejt që ai në emisionin”Interaktiv” të flet në emër të institucioneve të Kosovës ashtu si atij ia merr mendja për mbulesën dhe edukatën fetare.

Me respekt,
Gëzim Kelmendi./kohaislame