Gjest i bukur, Juniku ushqen kafshët e egra

Shoqata e Gjahtarëve “Ereniku”  nga Juniku sot ka shpërndarë 400 Kg Drithëra, Gurë me minerale dhe kryp, 50 kg Karrota dhe shum produkte bujqësore, si denga të sanës etj.

-Falenderimi ju takon anëtarëve të shoqatës dhe banorëve të vullnetit të mirë të Junikut të cilët kontribuan me mjetet e tyre për blerjen e këtyre ushqimeve. Shoqata do të vazhdoj me organizime të tilla edhe në javët e ardhshme !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikulli paraprakÇka punojnë 70 zëvendësministrat?!
Artikulli vijuesVideo me 10 milionë shikime për shqipërinë publikohet nga Edi Rama