Gjyshi “viktimë” i luftës kujdeset për nipërit e tij jetimë

Siriani Muhammed Huzuri 77 vjeç është bërë nënë dhe baba për 4 nipërit dhe mbesën e tij pasi humbi djalin dhe nusen në luftën civile të Sirisë.

Huzuri i cili u detyrua të lërë Humus-in një vit e gjysmë më parë dhe të vijë në Turqi është vendosur në qendrën e strehimit në Viranshehir. Ai thotë se më parë është marrë me bujqësi.

Huzuri tregon se djalin dhe nusen e tij i ka humbur para 3 vitesh dhe se pas kësaj ngjarjeje ai është i detyruar të kujdeset për mbesën dhe katër nipërit e tij të vegjël.

Artikulli paraprakNamazin e xhumasë në Al-Aksa e falin mbi 100.000 besimtarë
Artikulli vijuesJa njoftimi i fundit i BFI-së në Maqedoni