Gold Ag këndon ilahi në Xhami (Video)

Reperi shqiptar ka ndërprerë të gjitha aktivitet muzikore për shkak të muajit të Ramazanit.
Gold Ag po ftohet nëpër xhamitë e disa qyteteve të Kosovës.
I tillë ishte rasti edhe i xhamisë së fshatit Petrovë të Shtimes, ku edhe këndoj ilahi. 

Www.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKodAGVrkCHEBJKoutSYKac53mlqlJ05Eat2OIiRIokvYfuVIunF1M0rhmtLoDIfWtIq6TL6&v=j5uKHOf1oM8

Artikulli paraprakKështu duhet të përfundojnë ndeshjet e sotme dhe të nesërme për kualifikimin e Shqipërisë
Artikulli vijuesA është aktakuza ndaj Aganit mashtrim i vetë Qeverisë?