Gold AG thirret nga policia, i dyshuar për vepër penale (Foto)

0
184

Reperi i njohur shqiptar, Golg AG, i cili shkaktoi një sërë polemikash me videon e tij të fundit “Shqiptar”, ka marrë thirrjen nga policia për t’u paraqitur si i dyshuar.

Në thirrjen që e ka bërë publike vet reperi në faqen e tij në Facebook, shkruan se ai duhet të paraqitet në polici nesër më 27 shkurt në ora 9:00 të mëngjesit në stacionin policor.

Gold AG është thirrur nga policia si i dyshuar lidhur me rastin e veprës penale të nxitjes së urrejtjs, përçarjes dhe mosdurimit kombëtar, racor, fetar apo etnik.

gold ag thirrja 1