GOOGLE CHROME PËRDITËSON FLASH-IN

0
212

Sipas Google-it, Adobe Flash-i ka qenë prej kohësh armik i shfletuesve të uebit dhe i përdoruesve për arsye sigurie dhe stabiliteti, por shtojca duhet të jetë më pak problematike tani për përdoruesit e Chrome-it në sistemet Windows.

Chrome tashmë përfshin një version të përditësuar të Flash-it built-in (të brendshëm), por ekipet e Chrome-it dhe Adobe-it kanë lejuar tani shtojcën për të përdorur platformën e sigurisë së mekanizmit të shfletuesit pas dy viteve punë, shkruan krokodili

Shtojca tani është tërësisht e modernizuar dhe mund të përfitojë nga teknologjitë e tanishme, siç është përshpejtimi i GPU-së. Kjo do të thotë se Flash-i në Chrome për Windows-et është më e sigurt tani dhe më e qëndrueshme: Google thotë se bllokimet janë reduktuar me 20%.kohaislame