GOPRO HERO3

0
179

Është mbretëreshë e këtij versioni të kamerave. Tregoj dhëmbet përsëri, këtë herë me edicon të ri dhe më të avancuar se kurrë më parë .

Asgjë nuk ishte kursyer gjatë zhvillimit të saj, dhe rezultoi në një GoPro që është 30% më e vogël, 25% më e lehtë dhe 2 herë më i fuqishëm se modelet e mëparshme.

E veshur me nje trup rezistent ndaj uji për 197 ‘(60m) thellesi, i aftë të kapte ultra-gjerë 48fps 1440p, 1080p 60 fps dhe 720p 120 fps video dhe foto 12MP në një normë prej 30 fotografive ne sekondë,

HERO3 edition i zi tani është edhe me Wi-Fi kontroll.kohaislame