“Gratë e Biblës” në pikturë

0
236

Vazhdon ekspozita “Gratë e Biblës” e artistit, Jorgaq Gogu; shtatëmbëdhjetë vepra, të cilat vijnë si një cikël piktorik të realizuar nga artisti në periudhën 2014 – 2015, në Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë.

Tablotë e frymëzuara nga imazhet femërore të Biblës, janë të gjitha në përmasat 100 x 150 cm, në teknikën vaj në kanavacë.

Duke u inspiruar nga shkrimet biblike, nga ngjarjete treguara që i ofrojnë atij imazhet, atmosferës biblike, piktori shfaqet përpara publikut sipas një gjuhe artistike vetjake, moderne dhe komunikuese.

Ekspozita është e hapur nga 21 shtator-11 tetor 2015, çdo të mërkure e të diele nga ora 9.00-13.00 dhe 16.00- 20.00