Kur ushtarët Holandez veshën rroba të ushtarëve Osmanlij

Spanja kishte vendosur te sulmoj Holanden, kur Holandezet kuptuan, ushtaret Holandez veshen rroba te ushtareve Osmanlij dhe kur ushtria Spanjolle pane ushtaret me rroba te Osmanlijve menduan se Holanda eshte nen mbrojtjen e Osmanlive, andaj dhe u larguan pa e sulmuar Holanden per plot tridhjet vite!
Krenari qe smbahet mend.

Artikulli paraprakSepse, me ty nuk do të ngelet, veçse All-llahu…
Artikulli vijuesGrekët kthejnë shqiptarët në kufi dhe u vendosin kryqe në pasaporta