"Gruevski një arrogant në dëlir, po destabilizon për të stabilizuar"

0
217
Në këndin e tij Fatos Lubonja ka analizuar ngjarjen e Kumanovës dhe instrumentalizimin që kryeministri maqedonas po i bën asaj.
 
Lubonja e fillon kështu analizën e tij: “Do të kuptosh Gruevskin shih projektin me statuja Shkup 2014”, – ka thënë ai, duke e krahasuar atë me rrugën e kombit të ndërtuar nga Berisha.
 
Ai duhet të jepte dorëheqjen, pas protestave të opozitës vendase dhe diskreditimit që u bë pas zbulimit të përgjimeve.
 
Por sipas Lubonjës Gruevski ka zgjedhur strategjinë: “destabilizo për të stabilizuar” pra të krijojë probleme etnike për të bashkuar të gjithë maqedonasit kundër shqiptarëve.