Hapet në mënyrë solemne xhamia e fshatit Drugovë të Kërçovës

0
168

Kërçovë, 9 tetor – Në prani të kreut të Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Reisul Ulema Sulejman Rexhepi dhe myftiut të Tetovës  Prof. Dr. Qani ef. Nesimi në fshatin Drugovë të qytetit të Kërçovës është bë hapja solemne e xhamisë së fshatit, njofton Zhurnal.

Prerjen e shiritit e ka bërë kreu i Bashkësisë Islame Reisul Ulema Sulejman Rexhepi me myftitë tjerë nga disa qytete të Maqedonisë që ishin bashkë me të në hapjen solemne, derisa banorët e fshatit janë shprehur shumë të kënaqur me ndërtimin e xhamisë së re.