Nuk e shet Kuranin e parë të qëndisur edhe për 2 milionë dollarë

0
680

Kaligrafit sirian Mahir Hudajrit i është dashur tetë vite punë për ta bërë Mus’hafin e parë harfet (shkronjat) e të cilit janë qëndisur me fije ari dhe katër vite për t’i qëndisur kopertinat e Mus’hafit

Kopja e parë e Kuranit të qëndisur do të ekspozohet në panairin e Librit në Stamboll që do të hapet me 31 Korrik.

Ai tha se ka marrë një ofertë nga një biznesmen prej dy milionë dollarësh, por nuk e ka pranuar, nuk donë të fitoj para nga kjo punë.

Ai ka dëshirë që ky Kuran të vendoset në ndonjë muze që të kenë mundësi të gjitha ta shohin.

(Islampress)