I kërkon “fer” në Kuvend

0
199

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi gjatë një konference për media ka deklaruar se Lëvizja Vetëvendosje asnjëherë nuk ka respektuar rregullat dhe ligjet për protesta.

Thaçi ka ftuar Kurtin që debatin e humbur në kuvend mos ta bartë në rrugë.

Kryeministri i vendit tha se Policia e Kosovës është institucioni më i respektuar në vend dhe rajon , prandaj askush nuk duhet të ndjellë vëlla vrasje dhe urrejtje të pa nevojshme.

Vetëvendosjen,kryeministri Thaçi e ka quajtur grup politik që nuk pajtohet me normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi por gjithashtu nuk pajtohet me konsensusin politik por nuk është e ndërgjegjshme të manipulohet me qytetet çdo ditë.kohaislame