I vrari në Siri Hetem Dema, ishte veteran i UÇK-së

0
175

Hetem Dema nga Kaçaniku i vrarë në luftën e Sirisë në përballje me forcat e regjimit të Bashar Al Assadit ishte gjithashtu edhe veteran i Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës UCK-së.

Sipas këtyre burimeve, i njëjti ka qenë shumë aktiv në jetën publike në Kaçanik, duke qenë edhe një nga sportistët e dalluar të kësaj qyteze. Ai është marrë me futboll.
Njerëz që e kanë njohur për së afërmi Hetem Demën tregojnë që ai, luftën e ka konsideruar si të domosdoshme duke parë , sipas tyre, krimin që regjimi i Asadit po bënte mbi popullatën e Sirisë.

Hetem Dema, i lindur në vitin 1974 së fundi ka punuar në kompaninë e mobilieve “Divani & Deco” në Ferizaj, derisa pas ka lënë gruan, një vajzë dhe një djalë./exp/kohaislame