Imrani i kish 5 vjet dhe me flokë të gjata, njëjtë si djali im Rushdiu…

Imrani i kish 5 vjet dhe me flokë të gjata, njëjtë si djali im Rushdiu. E paramendova për një çast dhe desh më plasi zemra. Allahu ia lehtësoftë çdo prindi!
Mjafton kjo foto poshtërsi për kohën ku jetojmë

Hoxhë Omer Berisha

Artikulli paraprakGloboder: TIKA nuk ka hequr fotografinë e Skënderbeut
Artikulli vijuesJa çfarë tha Abdullah Ibn Mesudi (radiAllahu anhu) kur ia vodhën këpucët