Ja çfarë tha Abdullah Ibn Mesudi (radiAllahu anhu) kur ia vodhën këpucët

Kur Abdullah Ibn Mesudit radiAllahu anhu i vodhën këpucët, tha:

“O Zot, nëse vjedhësi është nevojtar, t’i gëzojë dhe tua shohë hajrin.
E nëse nuk është nevojtar, bëje që të jetë gjynahu i tij i fundit!”

Artikulli paraprakImrani i kish 5 vjet dhe me flokë të gjata, njëjtë si djali im Rushdiu…
Artikulli vijuesTIKA: Para fillimit të punimeve, në klasa nuk ekzistonte portreti i Skënderbeut