Investoni dhe përuroni Kisha, dhe jo Xhamia sepse feja e shqiptarit është Shqiptaria

0
792

“Në emer të harmonisë fetare, investoni dhe përuroni Kisha, dhe jo Xhamia sepse feja e shqiptarit është Shqiptaria”

Kështu thotë një qytetarë i Drenasit si në shaka, pasi nuk u lejohet ndërtimi i një Xhamie në fshatin Llapushnik të Drenasit, nuk jemi pak, jemi mbi njëmijë familje që kërkojmë një leje për ndërtimin e Xhamisë.

(Info Islame)