IPhone 5 mund të duket si ky (FOTO)

0
260

IPhone 5 thuhet që do të vijë më vonë në këtë vit, njoftimi zyrtar pritet në qershor.

Bazuar në disa prej mendimeve të fundit në lidhje me telefonin dhe çfarë mund të presim, një artist, Jon Fawcett, ka krijuar disa fotografi të konceptit të asaj që ai mendon se iPhone i ri i Apple do të duket.

Versioni i ardhshëm i iPhone-t do të bëhet nga LiquidMetal. Një përzierje e metaleve të ndryshme, LiquidMetal e bën telefonin të jetë më i qëndrueshme. Gjithashtu do ta bëjë telefonin që të peshojë më pak dhe të ketë një profil të hollë.

Shih edhe: Detajet e iPhone-it të ri:

Thuhet se është vetëm 7mm i trashë dhe ka një ekran 4-inch widescreen multitouch.Telefoni ka një kamerë 10-megapixel. /kohaislame.com/

Shih fotot: