Ford Mustang GT tani prodhon 1000 kuaj-fuqi

Super-vetura Ford Mustang GT është përmirësuar nga kompania Vortech me një super-mbushës i cili në mënyrë të veçantë bën që motori i veturës të prodhojë 1000 kuaj-fuqi.

E pajisur me një super-mbushës Vortech JT-Trim, vetura e veçantë e dizajnuar në metal të gjelbër me fibra të karbonit dhe dritare të errësuara mbrapa, Ford Mustang GT tani është edhe më e fuqishme.

Falë këtij super-mbushësi fuqia e motorit të veturës tani është rritur deri në 1000 kuaj-fuqi, duke shpërndarë 646 kuaj-fuqi tek rrotat e prapme në vetëm pak sekonda.

Të tjera veçori përfshinë një mamitë Megnaflow dhe rrota 20 inç nga Niche Vicenza.

Artikulli paraprakFutbolli kosovar ka një tifoz special
Artikulli vijuesKosovë: Matura digjitale do të fillojë të pilotohet sivjet