Ismet Munishi u jep leksione gazetarëve

0
1371

Ja çfarë thotë ai

“Gazetar te lazdruar te cilet jeni bo milionera , jeni mesu me bo statusa per gjethqka e e qkado , sa qe tu u lazdru teper e keni hup ndjenjen e korrektesis dhe principeve baze te gazetaris….. Keni bolle qka me shkru per Kosove , po ju jeni te aranzhuar dhe te istrumentuar poashtu te mbrojtur nga shefat e juaj si Ariu polar.U zgidhte prej zingjirve si amator te dores se pare duke e komentu situaten ne Turqi per te cilen na oshte dashte me majte qendrim shum monitorues por indiferent dhe ne pritje te pershkrimit te realitetit, per arsye te lidhjeve dhe mardhenieve qe kemi me kete shtet. Mirpo te etur per me tregu egon personale kisha na i dim senet u ngulen ,,Llaveshi me shoket e tij ,, …. Ambasada e Turqis nuk duhet te merret me gazetar te cilet ja kan shit shpirtin dreqit….” ka përfunduar Munishi/infoislame