Itali, seks me nxënësen, pranga drejtoreshës e rojes së shkollës

0
128

ITALI – Drejtoresha dhe roja e një instituti pas shkollor u arrestuan sot në Trapani të Italisë, pasi dyshohet se kanë abuzuar seksualisht me një vajzë të mitur.

Siç raportojnë mediat në Itali, dhuna seksuale ndaj vajzës kishte nisur që prej vitit 2004, kur ajo ishte 13 vjeç, dhe ka zgjatur deri në vitin 2009.

Hetimet nisën në vitin 2011, kur vajza i tregoi bashkëjetuesit të nënës së saj se në institut i ishte nënshtruar dhunës seksuale të drejtoreshës dhe rojes.

Sipas hetuesve, drejtoresha dhe roja e detyronin vajzën të kryente marrëdhënie seksuale me ta, shpesh në zyrën e presidentes së institutit.bw/kohaislame