Ja çfarë i tha Shejh Albanit ministri i brendshëm i Sirisë!

Ministri i brendshëm i Sirisë në atë kohë më tha se ai e di se daveti im është e vërteta!!!

Shejh Albani (rahimehullah) ka thënë:

“Myftiu i Sirisë kërkoi që unë të dëbohem në shkretëtirë, në verilindje të Sirisë. Ndërsa ministri i brendshëm i Sirisë në atë kohë më tha se ai e di se daveti im është e vërteta dhe se puna e tij e vetëm është për të ruajtur sigurinë e vendit.” (Silsilet-ul-Huda uen-Nur (173))

[ marrur nga hoxhe Usame Morina ]

Artikulli paraprakHans Sperman – Shkencëtari gjerman që gjeti mrekulli në Islam
Artikulli vijuesProfecitë Biblike për Islamin dhe Profetin Muhamed