Ja çfarë kërkoi pastruesi i Qabes

Administratorët e Qabës, për ta shpërblyer pastruesin e këtij vendi të bekuar për punën e tij të jashtëzakonshme në pastrimin e qabës, deshën të i japin një ekstra shpërblim, por pastruesi refuzoi cdo ofertë finansiare, por bëri një kërkesë dhe kjo kërkesë ishte që ti lejohet të falet në “Hijr Ismaa’eel”, vend i cili është në brendësi të Qabës. Në të vërtetë, disa gjëra janë më të vlefshme se paratë.

Përkthim: Aktualitete Islame

Artikulli paraprakTurqi – Sistemi KORKUT tani në mbrojtje të kufijëve të vendit
Artikulli vijuesKosova gjobitet me 30 mijë franga për fyerjet antiserbe